Få et bedre syn med synstræning hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Det er ikke muligt at træne dit øje så meget, at du ikke længere behøver kontaktlinser eller briller. Men der er stadigvæk gode årsager til at få synstræning, da det kan hjælpe med at få dine øjne til at arbejde sammen.

 

Det giver en række udfordringer i din dagligdag, hvis dine øjne ikke arbejder sammen. Du vil opleve følgende:

 

  • Du skal lukke det ene øje for at se skarpt
  • Din motorik er forringet
  • Du har svært ved at afstandsbedømme
  • Du oplever problemer med at holde balancen

 

Det er klart, at disse problemer også kan skyldes andre årsager. Derfor er det vigtigt, at du får det testet med det samme.

 

Få mere viden om synstræning hos optiker i Rudkøbing

 

Hvis du har oplevet ovenstående problemer, er det en god idé at kigge forbi vores optiker i Rudkøbing. Vi kan sammen undersøge dit syn, så du kan finde ud af, om du vil have gavn af synstræning.

 

Hos Torvets Briller kan vi hjælpe dig gennem hele din synstræning, så du igen kan få dit syn tilbage og lave de samme gøremål, som du er vant til.

 

Sådan foregår synstræning

 

I første omgang finder vi ud af, hvad dit problem er. Det er første skridt til at lægge en fornuftig plan for hele forløbet.

 

Det er forskelligt, hvad der skal til for at få dine øjne til at spile ordentligt sammen igen. Derfor giver vi dig en række øvelser, som du skal udføre. Så kommer du tilbage til os og får undersøgt dine øjne.

 

En stor del af forløbet er dig, som skal ville gøre en forskel for dig selv. Med synstræning fra Torvets Briller i Rudkøbing får du din motorik og syn tilbage. Vi hjælper dig gennem hele forløbet så kig forbi.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING