Få hjælp til tørre øjne hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Hvis du har problemer med tørre øjne, er det en god idé at få dine øjne tjekket. Mange oplever, at de får tørre øjne, fordi de er nærsynet eller langsynet. Når du så ikke bruger briller eller kontaktlinser, vil du få tørre øjne.

 

Der kan også være andre grunde til det, men dit syn er et oplagt sted at starte. Hos vores optiker i Rudkøbing kan du få undersøgt dine øjne. Hvis dine tørre øjne skyldes noget andet, sender vi dig videre til lægen. Men for mange mennesker er problemet deres syn.

 

Det kan tørre øjne skyldes

 

For mange mennesker skyldes tørre øjne, at du ikke bruger briller, selvom du burde. Eller du har den forkerte styrke i dine briller eller kontaktlinser. Det kan vi hos Torvets Briller i Rudkøbing hjælpe dig med.

 

Andre årsager kan være:

 

  • Øjensygdomme
  • Tør luft og dårligt indeklima
  • Medicin
  • Problemer ved brug af kontaktlinser
  • For meget brug ved computer
  • Allergi

 

Hvis du sidder for meget ved din computer, er det en god idé at holde pauser, hvor du giver dine øjne ro. Men du kan også købe nogle specielle briller, som kan hjælpe dig med det.

 

Hjælp til tørre øjne hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Hvis du allerede har kontaktlinser eller briller, kan dine tørre øjne skyldes, at dit syn har ændret sig og du skal have en ny styrke i dem.

 

Hos Tovets Briller i Rudkøbing hjælper vi dig med at finde frem til den rette styrke, så vi er sikre på, at det ikke er noget med dit syn, som giver dig tørre øjne. Hos os kan du få undersøgt dit syn med det samme, så du får hurtigt svar på, hvad der er galt med dine øjne. Vi glæder os til at se dig.