Hjælp til at finde briller hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Det kan virke uoverskueligt at skulle købe nye briller. Torvets Briller er din optiker i Rudkøbing og vi hjælper dig med at finde de briller, som passer til dig.

 

Når det kommer til briller, er der en række vigtigt overvejelser:

 

  • Hvordan ser brillerne ud på dig?
  • Hvilket stel ønsker du? Her tænker vi både tykkelse og farve.
  • Har du brug for flerstyrket eller enkeltstyrket glas?
  • Hvor behagelige er briller at have på?

 

Vi er alle forskellige

 

Ingen af os har de samme behov, når det kommer til briller. Derfor har vi hos Torvets Briller i Rudkøbing et kæmpe sortiment af briller.

 

Vores optiker har styr på delen med styrke i dit glas, så du kan bekymre dig om at vælge de rigtige briller. Her er det især udseende og komfort, som er vigtigt. Vi kan ordne din styrke til alle de briller, som vi sælger, så du kan vælge alt i vores sortiment.

 

Få en synsprøve inden du køber briller hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Det allervigtigste med briller er, at du kan se med dem. Udseende og komfort er intet problem, da vi har en række forskellige brillemodeller. Vi går op i, om du kan se med dine briller og derfor starter vores optiker altid med at give dig en gratis synstest, når du skal have nye briller.

 

Du får en grundig synsprøve, som kan give os svar på, om du har brug for enkeltstyrket eller flerstyrket glas og om du har en bygningsfejl. Denne synsprøve gør, at vi kan tage højde for det hele, når du skal vælge briller.

 

Når du skal have nye briller, er det en god idé at bestille en tid hos os, så vi kan hjælpe dig med at finde de perfekte briller til dig.