Masser af flotte solbriller hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Det er vigtigt, at vi passer på vores øjne mod solen. Det er ikke meningen, at du skal gå udenfor og misse med øjnene og derfor er det vigtigt, at du beskytter dine øjne optimalt. Derfor er det vigtigt, at du køber nogle gode solbriller med UV-beskyttelse, da disse stråler skader dine øjne.

Torvets Briller i Rudkøbing er din lokale optiker, hvor vi kan hjælpe dig med at finde de solbriller, som passer bedst til dig. Her finder vi ud af, hvor lysfølsom du er, pasform du ønsker og om du har et favoritmærke. Vi har det hele.

 

Pas altid på dine øjne med solbriller

 

Når det kommer til solbriller, så kan du sige, at det er solcreme til dine øjne. Det er vigtigt, at du beskytter dig mod solens stråler og det er ikke kun om sommeren. Vi kender alle sammen til at føle, at solen er skarp på en kold vintermorgen. Her kan det også være en god idé at have solbriller på.

 

Det gode ved solbriller er også, at de beskytter den tynde hud rundt om dine øjne. Din hud der er især udsat overfor UV-stråler. Det gælder sådan set hele året rundt og derfor er solbriller nærmest altid en god idé.

 

Solbriller hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken solbriller du skal vælge, eller om du kun skal vælge et par, så er du velkommen til at kigge ind i vores butik og se dine muligheder.

 

Vi hjælper dig med følgende punkter:

 

  • Pasform
  • Styrke
  • Beskyttelse
  • Valg af mærke

 

Sammen går vi gennem alle dine muligheder og du kan selvfølgelig også få lov at prøve alle solbrillerne selv. Hos Torvets Briller er vi glade for at være din lokale optiker i Rudkøbing.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu