Torvets Briller – service i øjenhøjde

Velkommen hos Torvets Briller!

Torvets Briller er det lokale alternativ blandt Rudkøbings optikere, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes. Vi har ligget på Torvet i over 30 år på en skøn plads i solsiden. Her er parkering tæt på og mulighed for at sætte gangbesværede af næsten lige ved døren. Vi har ingen trapper og bred indgang med masser af plads til både kørestol og rollator – og god plads i butikken.

Vi er et team af to glade kvinder, der tager imod dig. Du kan være sikker på at blive betjent af den samme optiker, der kender dig og dine behov, hver gang du kommer herind.  

Vi har et stort udvalg i både briller og kontaktlinser og holder os opdateret på den seneste brillemode på messer, hvor vi finder en masse spændende nyt til vores kunder.

Torvets Briller er en lokal butik, der går op i lokalmiljøet og vores kunder. Vi giver altid service med et smil, og du bliver ønsket velkommen i butikken af det samme personale hver gang.

Din optiker i Rudkøbing

Hos Torvets Briller i Rudkøbing hjælper vi hurtigt – 80% af den information vi modtager i løbet af dagen, kommer ind gennem øjet. Derfor ved vi at det er vigtigt med et godt syn.

Vi rådgiver på baggrund af dit syn og dine behov, og vi er fleksible, så du kan få den hjælp, du har brug for, når du har brug for hjælp.

Vi foretager grundige synsprøver, så du kan få optimalt syn. Vi har en høj faglighed, der holdes vedlige gennem videreuddannelse og kurser.

Hos Torvets Briller er indehaveren Susanne også uddannet linseoptiker, og foretager kontaktlinsetilpasning, hvor der bliver taget præcise mål af dine øjne og synsfejl, så du får et par kontaktlinser, der giver dig bedst muligt syn.

Få tryghed for dit syn hos din lokale optiker i Rudkøbing – kom forbi Torvets Briller!