Flotte briller i dansk design hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Der findes en række flotte briller i dansk design, som du kan købe hos Torvets Briller i Rudkøbing.  For os er det vigtigt altid at have mange briller i vores sortiment skabt af danske designere, fordi de passer utrolig godt til danskere. Vi har mange muligheder, når det kommer til briller og du kan få lov at prøve dem alle sammen i vores butik.

 

De rigtige briller hjælper dig både med at se, men de giver dig også et personligt præg. Det er grunden til, at det er så vigtigt, at du får de helt rigtige briller.

 

Vi har både internationale og briller i dansk design og vi er stolte af alle briller i vores sortiment.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Vores sortiment af dansk design briller hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Selvom vi sælger briller designet i hele verden, så er vi utrolig stolte af at kunne sælge så mange forskellige briller i dansk design hos Torvets Briller i Rudkøbing.

 

Brillerne er kendt for at give dig et moderne look i en minimalisk stil. Noget som er utrolig populært blandt vores kunder.

 

Vi har bl.a. følgende mærker:

 

  • Fleye
  • Ørgreen
  • Pro Design
  • Sky Eyewear, CBA
  • Thomsen Eyewear

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Vi finder de rigtige briller til dig

 

Vi ved godt, at det meget individuelt, hvad man godt kan lide at have på. For nogle er design vigtigere end komfort. Heldigvis er det i dag muligt at kombinere både design og komfort.

 

Uanset om du leder efter en brille, der skal fylde meget på dig ansigt og skabe kant, eller om du er på udkig efter nogle briller, som ikke stjæler for meget fokus, så er dansk design briller et oplagt valg.

 

Torvets Briller er din optiker i Rudkøbing og vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller.