Tjek dit syn med en synsprøve hos Torvets Briller i Rudkøbing

 

Når du skal have briller eller kontaktlinser, starter man altid med at give dig en synstest for at finde ud af, hvilken styrke du skal have. Selvom du allerede bruger kontaktlinser eller briller, kan dit syn have ændret sig markant, så det er altid en god idé at få sine øjne undersøgt. Det kan vi gøre hos Torvets Briller i Rudkøbing.

Hvis du er begyndt at have problemer med at se på kort eller lang afstand, så er det en god sandsynlighed for, at du har brug for briller eller kontaktlinser.

Hvornår skal jeg have en synstest?

Hvis du har problemer med at se, er det en god idé at få foretaget en synstest. Ofte svækkes vores syn med alderen, så hvis du ikke ser ligeså godt som tidligere, vil vi anbefale dig, at du får undersøgt dit syn.

Mange tænker ikke over, at deres syn er blevet svækket, så du kan komme ind, hvis du oplever følgende:

 

  • Du har hovedpine
  • Du kan ikke se skilte, når du kører bil
  • Du kniber ofte øjnene sammen for at se
  • Du har tørre øjne
  • Du kan ikke sidde foran en computer særlig længe
  • Du skal have din mobil langt væk for at se, hvad der står på den

 

Generelt vil vi anbefale dig, at du kommer ind til vores optiker i Rudkøbing og får en synstest, hvis du har problemer med dine øjne.

Alle kan få en synstest

Du skal ikke vente med at komme ind til os, til du har store problemer med at se. Ofte kan et par briller eller kontaktlinser gøre dit liv langt lettere, hvis du får dem i god tid.

Hos Torvets Briller i Rudkøbing får du en synstest, så vi finder ud af, om du skal have briller.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.