Find gode solbriller med UV beskyttelse hos Torvets Briller i Rudkøbing

De fleste af os ved godt, at vi skal huske at tage solcreme på og beskytte vores øjne mod solens stråler. Når det kommer til solbriller med UV beskyttelse, er alle solbriller ikke lige gode. Hos Torvets Briller i Rudkøbing rådgiver vi dig om, hvilken solbriller du skal købe.

Vi har mange års erfaring, når det kommer til både briller og solbriller. Når det kommer til UV stråling ved vi, hvor vigtigt det er, at du har de bedste solbriller til at beskytte dig. Det er både for dine øjne og huden omkring dine øjnes skyld.

 

Stort sortiment af solbriller med UV beskyttelse

Hos Torvets Briller i Rudkøbing har vi et kæmpe udvalg, når det kommer til solbriller med UV beskyttelse. Ofte kan du få flere af modellerne med forskellige beskyttelse. Vi rådgiver dig gennem hele processen, fordi vi godt ved, at mode og beskyttelse er vigtigt for dig.

Alle vores solbriller med UV beskyttelse kommer med og uden styrke, så alle kan få de solbriller, som de gerne vil have.

 

Pas på solens UV stråler

Solen er både menneskets bedste ven og vores største fjende. Det er ikke meninge, at du skal være i solen hele dagen. Men vi kan alle sammen godt lide at være på stranden og her er det vigtigt, at du beskytter dig mod solens UV stråling.

Der findes både A, B, og C UV stråler og det er både B og C, man skal beskytte sig mod. Dog beskytter ozonlaget os mod C, så det behøver du kun tænke over, når du er i lande, hvor ozonlaget er blevet tyndere. Det er det nogle steder i Australien.

Vores råd er, at du kigger forbi din optiker i Rudkøbing, så du kan købe et par solbriller med UV beskyttelse.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu